“ High Score Onderwijshulp helpt uw kind graag naar een beter resultaat! ”

SPONSOR WORDEN?

.

High-Score Onderwijshulp,

Een familiebedrijf dat opgericht is in 2010. Vanuit een klein lokaaltje in Amsterdam-West inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderwijsinstelling met inmiddels vier vestigingen in Noord-Holland, een samenwerking met Stichting Leergeld Amsterdam en met Meerleergeld Haarlemmermeer.

Een begrip in onderwijshulp 

Na ruim 13 jaar, 6 dagen per week met hart en ziel onze energie in duizenden leerlingen gestoken te hebben, bloedt ons hart momenteel….Gezinnen zijn hard getroffen door de enorme prijsstijgingen in de samenleving en kunnen zich niet of nauwelijks meer de nodige hulp in bijscholing voor hun kinderen permitteren.  

Kwaliteit onderwijs

Zoals bekend, hebben scholen te kampen met tekorten in bekwame docenten. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van de lessen. De overheid stelt potjes geld ter beschikking voor gezinnen met lage inkomsten om gebruik te maken van onderwijshulp van buitenaf. Dit is slechts een druppel op een gloeiende plaat waarmee maar een handjevol leerlingen wordt geholpen, met als resultaat dat de leerachterstanden alsmaar groter en groter worden..

Missie

High-Score Onderwijshulp wil zich niet bij de pakken neerleggen en voelt zich vanuit een sociaal maatschappelijke plicht genoodzaakt om de hardst getroffen leerlingen een helpende hand te reiken. Leerlingen zijn immers de toekomst voor een gezonde samenleving en samen met uw steun willen wij de nodige hulp bieden! 

Ons doel

We zijn op zoek naar sponsors.

Sponsors die ervoor zorgen dat wij extra financiële middelen kunnen creëren om onze afgehaakte leerlingen opnieuw te bereiken en hun nieuwe kansen te bieden. 

Sponsors die ons de mogelijkheid bieden om voor een specifieke doelgroep jongeren, die op het zijspoor dreigen te raken, extra begeleiders in te zetten zodat zij zich weer gewaardeerd voelen en er weer voor willen gaan. 

Sponsors die het ons mogelijk maken om ons lesaanbod met de nieuwste en beste lesmethodes te faciliteren.

Sponsors die vanuit een betrokkenheid naar de samenleving een steentje willen bijdragen om ieder kind écht een gelijke kans te bieden! 

Uw steun

Uw steun is hartelijk welkom. Voor 1000 euro per schooljaar levert u al een sterke bijdrage aan de ontwikkeling van een kind. Hiermee kunnen wij de leerling een volledig schooljaar een op maat gegoten leertraject aanbieden en in de meeste gevallen zelfs de opgelopen achterstanden volledig wegwerken. Dit vormt weer een goede basis met een mooi toekomstperspectief. Voor 1800 of 2500 euro helpt u respectievelijk 2 of 3 kinderen per schooljaar. Voor de ondernemers onder ons, is deze schenking in vele gevallen zelfs aftrekbaar. Bij hulp aan drie kinderen is een vermelding van uw bedrijf op onze website bespreekbaar.

Samen sterk 

Voelt u zich geroepen om een kind te helpen en wilt u een bijdrage leveren om gezamenlijk dit doel te bereiken? Dan zijn wij u eeuwig dankbaar en zien wij dolgraag uw reactie tegemoet om dit in werking te stellen.

Met vriendelijke groet, 

Team High-Score Onderwijshulp Amsterdam-West, Amsterdam-Noord, Hoofddorp en Almere 

Arthur Peksariyan (coördinator sponsoring)

© 2024 High Score Onderwijshulp | Algemene voorwaarden
Website developed by: www.designendrukwerk.nl