“ We dagen leerlingen uit het beste uit zich te halen! ”

Ons aanbod

High Score is er voor leerlingen uit het basisonderwijs (groep 2 tot en met 8) en het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO, VWO).
High Score is op 1 april 2010 opgericht. In een vrij korte periode is High Score uitgegroeid tot een onderwijsinstelling waar wekelijks honderden leerlingen komen om te werken aan hun schoolvakken. Deze leerlingen komen zowel uit Amsterdam, als buiten Amsterdam vandaan. High Score is niet gebonden aan een wijk, wij hebben leerlingen in begeleiding die vanuit allerlei windstreken bij ons komen. Wij spelen in op een belangrijke onderwijsbehoefte waardoor High Score momenteel een zeer grote groei meemaakt.

Veel meer scholen leren High Score kennen en verwijzen leerlingen naar ons door. Wij werken geheel volgens de methode die scholen ook hanteren. Wij bieden op maat gesneden begeleiding aan waardoor leerlingen hetgeen wat ze bij ons leren direct kunnen toepassen op school. Ook kunnen leerlingen expliciet aangeven waar zij moeite mee hebben zodat wij hier direct mee aan de slag kunnen gaan. Wij werken uitsluitend in groepsverband en volgens een echte klassen-setting om het verschil tussen school en bijles zo klein mogelijk te houden. Het is vanzelf spreken dat de groepen veel kleiner zijn bij ons zodat wij alle leerlingen zeer intensief en aandachtig kunnen begeleiden.

Bij High Score willen wij uitblinken in wat wij doen en willen wij de leerlingen zo goed mogelijk helpen met zowel hun educatieve als sociaal-emotionele ontwikkeling. Alle leerlingen komen met plezier bij High Score en weten dat wij keihard aan de slag gaan met hen.

Sinds de oprichting van High Score in april 2010, hebben wij inmiddels meer dan 1200 leerlingen succesvol kunnen begeleiden. Leerlingen komen zowel uit Amsterdam als buiten Amsterdam, gevarieerd van de leeftijd van 5 tot 18 jaar.

Voor een overzicht van scholen waarvan wij leerlingen begeleiden kunt u op deze pagina naar beneden scrollen.

testjezelf-aanbodTest jezelf:

  • Wil jij betere resultaten halen op school?
  • Wil je jou klas kunnen bijbenen?
  • Wil jij wat doen aan bepaalde achterstanden?
  • Wil jij hulp bij het maken van je huiswerk?
  • Wil jij hulp bij het voorbereiden van al je toetsen?
  • Wil jij uitblinken in hetgeen wat je doet?
  • Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Geef jij op deze vragen het antwoord “ja” dan ben je bij High Score op het juiste adres.
Kijk bij het onderstaand aanbod wat High Score voor jou kan beteken.

© 2024 High Score Onderwijshulp | Algemene voorwaarden
Website developed by: www.designendrukwerk.nl