“ We dagen leerlingen uit het beste uit zich te halen! ”

Wie zijn wij?

Anouschka Peksariyan
Master of Education in Pedagogigal Studies

Wie ben ik?

High Score Onderwijshulp is een initiatief van Anouschka Peksariyan. Zij is een geboren en getogen Amsterdamse waarvan de wortels in Armenië liggen. Leren en blijven ontwikkelen heeft altijd centraal gestaan in het leven van Anouschka. Sinds zij haar eerste woorden kon uitspreken lag haar passie al in het onderwijs; zo vertelde zij ooit op de basisschool dat zij later graag “meester” wilde worden. De hele klas lachte haar uit omdat dat niet kon, hoe kon zij nou meester worden als ze een vrouw was?

Anouschka heeft haar droom nooit losgelaten en heeft haar ambities gevolgd, nog steeds heeft zij vele ambities en is in april 2010 begonnen met High Score. In een hele korte tijd is High Score gegroeid tot een zeer professionele instantie waar overal vandaan leerlingen komen, zowel als van binnen als buiten Amsterdam!

Leerlingen komen met plezier bij High Score, sommige leerlingen hebben het hier zo naar hun zin dat ze niet eens opgehaald willen worden en door willen blijven werken. Daar waar ze schoolwerk eerst niet altijd even leuk vonden, wordt tegenwoordig keihard aangewerkt!

Wat is mijn achtergrond?

Anouschka heeft een behoorlijke lange loopbaan achter de rug op het gebied van onderwijs en hulpverlening. Zij werkt sinds 2001 in het Voortgezet Speciaal Onderwijs waarbij zij lesgeeft aan kinderen met psychiatrische stoornissen en sociaal/emotionele cq. gedragsproblemen (REC4 Indicatie). Zij heeft honderden leerlingen uit Amsterdam begeleid en heeft in meerdere stadsdelen gewerkt, zij is een bekende in Amsterdam en kent de verschillende stadsdelen zeer goed waardoor zij goed in kan spelen op de verschillende soorten problematiek die spelen in deze stadsdelen.

Naast werken in Amsterdam, met Amsterdamse kinderen heeft Anouschka ook buitenlands werkervaring. Zij heeft gewerkt op The Chamberlain School in de Verenigde Staten van Amerika. Ook hier heeft zij vele kinderen begeleid op het gebied van onderwijs en hulpverlening. Ondanks zij terug in Nederland is heeft zij nog vele contacten met de kinderen die zij begeleid heeft en krijgt zij regelmatig berichtjes van kinderen en collega’s die haar graag terug willen zien op deze school in Amerika. Anouschka wil zich momenteel concentreren op Nederland en hier het beste uit kinderen halen!

Wat wil ik met High Score?

Er zijn veel kinderen die problemen hebben met taal, rekenen, lezen, schrijven en andere onderdelen op school. Zij kunnen de klas niet bijbenen en raken onzeker en gedemotiveerd voor school. Door schoolproblemen al zo vroeg mogelijk op te sporen en daadwerkelijk wat aan te doen kan het kind weer met een plezierig gevoel aan school denken en zich optimaal inzetten om achterstanden/ moeilijkheden weg te werken. Bij High Score komen ook leerlingen die goede schoolresultaten behalen, door middel van extra begeleiding willen zij nog betere schoolresultaten behalen.

Naast educatieve begeleiding wil High Score zich ook inzetten om de schoolse vaardigheden te verbeteren. Wij werken aan het concentratievermogen van de leerling, doorzettingsvermogen, reduceren faalangst etc. Bij High Score staat het kind centraal en wordt er veel persoonlijk contact gemaakt. De leerling moet zich vertrouwd en veilig voelen en dat is 1 van de belangrijkste waarden waar High Score zich bezig mee houdt.

© 2024 High Score Onderwijshulp | Algemene voorwaarden
Website developed by: www.designendrukwerk.nl