“ A teacher expecting a pupil to succeed is what makes the difference. ”

Lessen, tijden & tarieven

Om High Score Onderwijshulp laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te maken zullen er scherpe prijzen aangeboden worden. Het basispakket van 4 lessen van 1.5 uur bieden wij al aan voor slechts 80 euro per maand. Daarnaast kunt u kiezen uit onze vele op maat gesneden lespakketten voor zéér scherpe tarieven. In een fijne, ongedwongen en warme sfeer kan uw kind onder professionele begeleiding gebruik maken van het onderwijshulp aanbod.

 

Tijdens de begeleiding wordt  aandacht besteed aan: 20 Highly Effective Tips on How to Make Children Study

  • Aanleren van alle schoolse vaardigheden
  • Concentratie verbetering
  • Faalangst Reductie
  • Verbeteren communicatieve vaardigheden
  • Verbeteren sociale vaardigheden

 

Groepsgrootte:

Bij High Score werken wij in groepjes. Wij willen namelijk een echte klassensituatie neerzetten waarbij wij ook werken aan de schoolse vaardigheden.
Wij staan inmiddels bekend als “school”, wij hanteren dezelfde klassenregels en afspraken die scholen met leerlingen maken.
Wij maken gebruik van meerdere lokalen en zijn in een schoolgebouw gevestigd. Wij hebben een 1 op 6 beleid, dit wil zeggen dat als een groep groter is dan 6 leerlingen, er 2 begeleiders op de groep staan. 

Er is volop begeleiding aanwezig. Kinderen worden zoveel mogelijk op leeftijd en niveau ingedeeld. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat iedere leerling, ongeachte de grootte van de groep, intensieve begeleiding krijgt. Naast een weektaak krijgen alle leerlingen op maat gesneden begeleiding met een individueel plan van aanpak. Indien de eigen school dit noodzakelijk acht, schrijven wij een handelingsplan.

© 2024 High Score Onderwijshulp | Algemene voorwaarden
Website developed by: www.designendrukwerk.nl